Meekleurende glazen

Altijd de juiste bril mee

Bent u op pad, breekt de zon door en heeft u net uw zonnebril niet meegenomen. Dat is balen. Maar niet wanneer u meekleurende glazen heeft. Hiermee heeft u ten alle tijden perfect zicht. Zoals de naam al doet vermoeden veranderen deze glazen mee met de intensiteit van het licht en biedt net zoals een zonnebril een UV-bescherming van 100%.

Meekleurende glazen reageren zeer snel op UV-licht. De afgelopen jaren zijn de prestaties van deze glazen enorm vooruit gegaan waardoor het gebruikersgemak zeer groot is. Wanneer u binnen bent of het bewolkt is zijn de glazen helder. Breekt de zon door dan krijgen de glazen razendsnel een tint zodat u ongestoord verder gaat met waar u mee bezig was.

Meekleurende glazen tegen lichtgevoeligheid

Zeker voor mensen die erg last hebben van lichtgevoeligheid zijn deze glazen een uitkomst. Bij scherp licht kleuren de glazen immers mee waardoor dichtknijpen en tranende ogen voorkomen wordt. Maar ook voor mensen die veel binnen én buiten zijn heeft een bril met meekleurende glazen baat. U hoeft dan niet steeds van bril te wisselen.

Meekleurende glazen