Lindberg brillen en monturen

Minimalistisch chic

Lindberg brillen zijn ontworpen volgens echt Deens design: klassieke elegantie en doordachte eenvoud zijn in harmonie met technische innovaties.

Maak een statement met je bril! Het uitzonderlijk design en de hoogwaardige materialen van de Lindberg brillen vertellen een verhaal over kunst, technische innovatie en vakmanschap. Alle ontwerpen uit de collectie bevatten een unieke mix van details, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap. Deze combinatie creëert een ​​opmerkelijk smaakvol design die past bij iedere stijl.

De monturen van Lindberg springen in het oog door de tijdloze elegantie die ze uitademen. Dit exclusieve Deense merk maakt gebruik van diverse luxe materialen, zoals titanium, acetaat, goud, platina en diamanten.

Lindberg brillen
Lindberg brillen
Lindberg brillen
Lindberg brillen
Lindberg brillen

Een Lindberg-montuur valt op door de Deense designtraditie van klassieke elegantie en eenvoud. De minimalistische ontwerpen van dit Scandinavische merk hebben door de jaren heen al tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen.

Alles wat niet essentieel is hebben ze weggelaten. Zo hebben de monturen geen schroeven, lasnaden of nageltjes zodat alleen een elegant, minimalistisch design overblijft. Dit betekent dat Lindberg monturen ongelooflijk sterk en flexibel zijn en toch tot de lichtste en meest comfortabele in de wereld behoren. Hierdoor zijn de monturen van dit merk favoriet onder beroemdheden zoals Kroonprins Frederik van Denemarken, Matt Damon, Meryl Streep, Sting, Brad Pitt, Robert deNiro en vele anderen. Een tijdloos merk voor alle leeftijden.

Maatwerk

Ieder montuur is maatwerk en met de hand nauwkeurig afgewerkt. Een Lindberg montuur wordt geheel naar eigen wens samengesteld; de materialen en details bepaal je helemaal zelf. Zo heb je geen massaproductie, maar een uniek design geheel op maat afgestemd naar je eigen smaak en behoeften.

Benieuwd naar de nieuwste collectie van Lindberg? Stap dan eens bij ons binnen om deze stijlvolle brillen te passen.

Lindberg brillen