Monoqool brillen

Hightech ontmoet mode

Innovatie zit bij Monoqool in het DNA. Zij gebruiken constant nieuwe technologieën en materialen om nieuwe wegen in te slaan. De brillen van Monoqool staan bekend om de lichtgewicht, ultradunne frames zonder schroeven.

Monoqool is een Deens bedrijf. De ideeën voor de prachtige designs ontstaan op het Danstruplund-landgoed in het midden van de prachtige natuur ten noorden van Kopenhagen. De designers maken hun geest vrij om zo terug te gaan naar hun roots. Naar eenvoudige ideeën. Oplossingen die mensen aan het denken zet. Ze elimineren alle onnodige elementen. Wat overblijft is een strak design, gemaakt voor ultiem comfort.

Monoqool brillen
Monoqool darkblue 24930 bril
Monoqool brillen
Monoqool darkblue 24697 bril
Monoqool brillen

3D-printtechnologie

Monoqool maakt gebruik van 3D-printtechnologie om hun brillen te maken. Hierdoor zijn de monturen lichtgewicht en is een schroefloze scharnieroplossing mogelijk. De brillen van Monoqool behoren hierdoor tot de meest comfortabele brillen die u kunt dragen.

Ook de glazen zijn 3D geprint. Dit wordt in Denemarken gedaan en haakt in op de Deense minimalistische designtraditie waarbij bij het beste ontwerp vaak alle onnodige elementen verwijderd zijn.

De 3D geprinte brillen zijn er in kleuren die passen bij ieders smaak. Van klassiek en ingetogen tot kleurrijk en expressief.

Monoqool brillen