Piero Massaro brillen en monturen

Italiaans design, ambachtelijk handwerk

Piero Massaro is een Italiaanse ontwerper, van Siciliaanse origine maar met een Venetiaanse adoptie. Zijn designs vallen op door zijn frisse en originele creativiteit met heerlijke details.

Elk montuur uit de collecties van Piero Massaro vertelt over zijn passie voor het vakmanschap, het creëren en verspreiden van de smaak voor handgemaakte dingen, volgens de regels van het verleden. Elk montuur wordt gemaakt door de bekwame handen van ambachtslieden die naast hem werken, en die met bijna obsessieve precisie moeten presteren. Ze produceren brillen die traditie, respect voor het vak, verfijnd ontwerp en hoogwaardige kwaliteit laten zien.

Piero Massaro bril
Piero Massaro bril
Piero Massaro bril
Piero Massaro bril
Piero Massaro bril

Italiaans design

Deze Italiaanse ontwerper woont en werkt in Veneto, maar zijn band met zijn geboorteland, Sicilië, is erg sterk en zijn oorsprong is soms bijna tastbaar in de kleuren die hij kiest voor de acetaat, die parfums lijken te ademen van sinaasappels, amandelen, pistachenoten.

Ambacht & vakmanschap

Zijn bedrijf, Italiana Design, is geboren in 2003 met de wens om een ​​exclusief ontworpen Italiaans product te scheppen. De monturen van dit merk worden dan ook gekenmerkt door prachtig vakmanschap en materialen van topkwaliteit: volledig gekant tegen het concept van massaproductie zonder geschiedenis, zonder ziel.

Piero Massaro is een vakman die met zijn handen kan denken. Hij doordrenkt zijn “brillenkunst” met techniek en in 2014 ontving hij, na een eerste nominatie in 2012, een prestigieuze speciale prijs door de internationale jury van Silmo D’Or.

Op maat gemaakte brillen

De op maat gemaakte brillen van Piero Massaro zijn een voorbeeld van de voortreffelijke traditie van Italiaans vakmanschap.

Enthousiast geworden over dit merk? Wij nodigen u van harte uit om bij ons in de winkel de monturen van dit merk te komen passen.

Piero Massaro bril